30 dagen SPANNEND! – dag 22 – De 637.000 gratis geschenkboekjes zijn al op!!

s_noort11.jpg
Deze promotiemaand voor het Spannende Boek lijkt een ongekend succes te worden. Bij praktisch alle boekhandels is het geschenkboekje dat hun klanten zouden krijgen bij besteding van € 12,50 aan boeken, al enkele dagen schoon op.

Het geschenkboekje ‘Afgunst’, geschreven door Saskia Noort, is gedrukt in een oplage van 637.000 exemplaren. (Zie ook dag 5 en dag 7.) Niet eerder was dit aantal zo hoog.

De mensen die gewacht hebben tot woensdag de winnaar van de Gouden Strop bekend werd (zie dag 20), om juist dat boek te kopen en dachten ook het gratis boekje daarbij te krijgen, werden veelal teleurgesteld.

Website laat het afweten
Het begint wel pijnlijk te worden om te zien dat de website ter ondersteuning van deze Maand van het Spannende Boek in het geheel niet geactualiseerd wordt.

De openingszin op de homepage bevat nog steeds de tekst “De meest spannende maand van het jaar komt eraan: JUNI – Maand van het Spannende Boek.” En bij het nieuws is te lezen dat de voorverkoop voor de ‘Avond van het spannende boek op 20 juni’ is begonnen.

Dit is toch niet wat je zou verwachten van de professionals van het CPNB?
Of is hier meer aan de hand…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *