Boekenmarkt in Dordrecht – zondag 1 juli 2007

dordrecht1.jpg

Op zondag 1 juli 2007 wordt de 12e Dordtse Boekenmarkt gehouden, de op één na grootste boekenmarkt van Nederland. Tegen het decor van de eeuwenoude monumenten en schilderachtige havens van Dordrecht stallen antiquaren uit Nederland en Vlaanderen in rond de 550 kramen hun boeken en prenten uit.dordrecht2.jpg

De 12e Dordtse Boekenmarkt (zondag 1 juli) biedt rondom de kramen en in monumenten langs de route extra activiteiten, voor kinderen en volwassenen, voor toevallige passanten en gepassioneerde boekenmarktbezoekers. De kunsthandels, galeries en antiekzaken verenigd in het Kunstrondje Dordt openen vanaf 12.00 uur hun zaken. De markt duurt van 10.00 tot 17.30 uur.

Extra aandacht is er ditmaal voor het thema Scheepvaart. Dit vindt u ook terug in het literaire en muzikale programma, dat de Dordtse Boekenmarkt zo onderscheidend heeft gemaakt. Portugese fado’s op gedichten van Slauerhof, een onvermijdelijk zwalkend shantykoor, muziek, poëzie en zang op vele podia en op de FastFerry (bootverbinding Rotterdam-Dordrecht) en nog veel meer.

Er is een gratis boekenmarktgidsje beschikbaar met informatie over alle deelnemende antiquaren, de locatie en het activiteitenprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *