Tijdschrift Boekenpost in handen van nieuwe uitgever

Vijftien jaar was Caspar Wechgelaer uitgever van BOEKENPOST, het tweemaandelijks tijdschrift voor liefhebbers van antiquarische boeken, prentkunst, strips en boekcuriosa. Nu hij inmiddels 62 is geworden en hij zich niet zo kan vinden in de nieuwe digitale ontwikkelingen die steeds verder doordringen in de boekenwereld, besloot hij een nieuwe, jongere uitgever voor zijn blad te zoeken.

Boekenpost wordt nu overgenomen door Vincent van de Vrede, eigenaar van Stip Media dat ook het blad Inkt! uitgeeft. Van de Vrede heeft dit ‘glossy’ boekenblad, waar hij vanaf het begin (mei 2009) hoofdredacteur van was, recent overgenomen van Boekwinkeltjes BV en heeft nu dus zowel een tijdschrift over nieuwe boeken als een over oude boeken.

 

Beide bladen blijven onafhankelijk van elkaar voortbestaan. Om de overgang soepel te laten verlopen blijft Wechgelaer als medewerker nog enige tijd aan de titel verbonden.

afgebeeld: Boekenpost nummer 100, februari 2009 en INKT! nummer 1 uit mei 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *