24e Deventer Boekenmarkt – 5 aug. 2012

De Grootste van Europa – zondag 5 augustus 2012
Deventer IJsselkade en binnenstad

Op zondag 5 augustus 2012 vindt in de Boekenstad en Hanzestad Deventer de 24e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Neder­land. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van augustus. De avond voorafgaand aan de Boekenmarkt, op zaterdag 4 augustus, vindt vanaf 16.00 uur het poëziefestival Het Tuinfeest plaats. Dertig landelijk bekende dichters dragen voor uit eigen werk in het intieme decor van enkele middeleeuwse kloostertuinen rondom Theater Bouwkunde.

  • website Deventer Boekenmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *