Geen Daden Maar Woorden Festival – editie Utrecht – 3 nov 2012

Zaterdag 3 november 2012 is het weer tijd voor Geen Daden Maar Woorden Festival Utrecht!

Geen Daden Maar Woorden Festival is het festival van de hedendaagse letteren. Het festival brengt kunst en uitgaan samen met voorstellingen die unieke combinaties vormen tussen verschillende disciplines als literatuur, muziek, dans, film en theater.

lokatie – Voorstellingen vinden deze derde editie niet alleen plaats in hoofdlocatie Theater Kikker, maar ook in alternatieve festivallocaties: een goed verborgen werfkelder, lunchroom en kledingzaak.

programma РOp het programma staan: De filmpremi̬re van Aan een ruimtevaarder met Marjolijn van Heemstra, AFKA, Circus Treurdier, Esther Gerritsen, Hanneke Hendrix, Auke Hulst en De Meisjes, Murat Isik, Arthur Japin, Kamagurka, Ernest van der Kwast, Joke van Leeuwen, Vincent Van Meenen, Janne Schra, Manon Uphoff, Maartje Wortel & Anne Soldaat en de spannende horror-kitsch theatervoorstelling Kom je op ons partijtje? gespeeld door Club Silenzio.

  • Info & toegangskaarten GDMW.NL

GDMW wordt georganiseerd door Passionate Bulkboek. Begonnen in Rotterdam is het festival inmiddels uitgegroeid tot vier edities per jaar, in de volgende steden:

Rotterdam – Schouwburg – 6 oktober 2012
Utrecht – Theater Kikker – 3 november 2012
Amsterdam – Melkweg – 6 april 2013
Den Bosch – Verkadefabriek  – 11 mei 2013



Leave a Response