Het Lezersfeest 2007 – Centrale Bibliotheek Rotterdam – 3 november 2007

lezersfeest.jpg
Op zaterdag 3 november 2007 wordt voor de 11e maal in de Centrale bibliotheek van Rotterdam het Lezersfeest gevierd.
Een spetterend feest waar u kunt luisteren naar en discussiëren met uw favoriete schrijvers
.

Het Lezersfeest is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste literaire evenementen van Nederland en richt zich op alle lezers, zowel van detectives, streekromans en science-fiction als van poëzie en essays. De afgelopen jaren werd het feest bezocht door meer dan 2600 mensen, die ruim 50 schrijvers zagen optreden.

Op verschillende podia dragen literaire grootheden en aankomende literaire grootheden voor uit eigen werk. Voordrachten, lezingen en interviews met en door schrijvers worden afgewisseld door verrassende acts van conferenciers, cabaretiers, striptekenaars, lettergoochelaars en rap-dichters.
Dit literaire gedeelte begint om 20.00 uur en gaat door tot 24.00 uur. Na middernacht wordt het Lezersfeest zoals altijd dansend afgesloten in de grote hal van de Bibliotheek. U kunt tot 03.00 uur blijven swingen.

Lees meer over de Centrale Bibliotheek in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *