4e Booksteps-wandeltocht 16 maart 2013

booksteps-2013De Booksteps wandeltocht heeft twee doelen: genieten van de omgeving én meehelpen aan het verkrijgen van lees- en schoolboeken, voor  jongeren in Noord-Oeganda. Met de opbrengst van de vorige wandeltocht kon een 3e bibliotheek worden gerealiseerd. De belangstelling voor deze bibliotheek is zo overweldigend dat de 4000 boeken voor 4 scholen (totaal zo’n 7000 studenten) niet genoeg is. We gaan nu wandelen voor uitbreiding van deze 3e Booksteps-bibliotheek.

4e Booksteps-wandeltocht 16 maart 2013

Na het succes van de vorige drie wandeltochten gaan we op zaterdag 16 maart 2013 voor de vierde keer wandelen voor Booksteps. De wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Arbeiderspers / A.W. Bruna Uitgevers en heeft twee doelen: genieten van de omgeving én meehelpen aan het verkrijgen van lees- en schoolboeken, zodat door beter onderwijs nog meer jongeren in Noord-Oeganda kans hebben op een betere toekomst!

U kunt kiezen uit een wandeling van 5, 10, 15, 20 en 25 kilometer.
Inschrijfgeld: € 5,- per deelnemer.
Startlocatie: Revius Lyceum, Remus 4, 3962 KT Wijk bij Duurstede. (zie ook bereikbaarheid)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *