Boeken in de Kerk – 13e Deventer Antiquarische Boekenbeurs – 26 januari 2013

deventer-boekenTraditiegetrouw zal Deventer de laatste zaterdag van januari weer in het teken staan van boeken. Op deze dag vindt in de Bergkerk de jaarlijks terugkerende beurs Boeken in de Kerk plaats. Dit jaar alweer voor de 13e keer. Er zijn ca. 40 deelnemers uit binnen- en buitenland.

De beurs wordt gehouden op zaterdag 26 januari 2013 van 10-17 uur; de entree bedraagt € 3,00, locatie: Bergkerk, Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer

Deze succesvolle beurs is landelijk en bovenregionaal vooral bekend om zijn grote aanbod van hoge kwaliteit. Ze zal ook dit jaar weer opvallen door de aantrekkelijkheid van het aanbod. Boekhandelaren en verkopers van antiquarische en tweedehands boeken, prenten en grafiek zetten immers graag hun beste beentje voor om de bezoekers hun hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Boeken uit 1477 – Tijdens de Antiquarenbeurs in de Bergkerk worden drie zeer zeldzame boeken geëxposeerd uit het rijke bezit van Stadsarchief en Athenaeumbibiotheek. Alle drie zijn vervaardigd in het jaar 1477.

 



Leave a Response