Boek & Beeld – Kunstenaarsboeken in Grafisch Atelier Den Bosch

tento-den-bosch-2013

 

Grafisch Atelier Den Bosch heeft deze maand een bijzondere tentoonstelling ingericht in haar expositieruimte. In de tentoonstelling Boek & Beeld staat het boek als doorbladerbaar kunstwerk centraal.

Een oproep aan kunstenaars of zij zouden willen bijdragen aan deze tentoonstelling leverde een overweldigend aantal aanmeldingen op. Uit dit grote aantal werden tweeënvijftig kunstenaars gekozen van wie boeken te zien zullen zijn. Het resultaat is een bonte verzameling grote, kleine, tere, uitklapbare, dikke, dunne, gebonden en ongebonden boeken, met of zonder tekst, sommige heel rudimentair, andere ware juweeltjes.

De opening van deze expositie is op zaterdag 9 maart om 16:00 uur. De tentoonstelling wordt geopend door Maartje van der Kruijs en Peter Koene, organisatoren van deze bijzondere boekententoonstelling.

Boek & Beeld – Kunstenaarsboeken, een verzameling
9 maart t/m 14 april 2013 | do t/m zo van 13.00 – 17.00 uur

Grafisch Atelier Den Bosch (Willem II fabriek)
Boschveldweg 471,  5211 VK ‘s-Hertogenbosch

Met werk van: Monika Auch, Frans Baake, Henriëtte Bannink, Hanneke Barendregt, Twan Berendsen, Mariëlle van den Bergh en Mels Dees, Jan de Bie, Pieter Bijwaard, Karin Bos, Noor van der Brugge, Marcel de Buck & Gam Bodenhausen, Sigrid Calon, Grafisch Atelier Daglicht, Paul van Dijk, Marinus van Dijke, Emmy Dijkstra, Willemijn van Dorp, Titia Eggen, Knust/Extrapool, Hilde van der Geld, Theo van de Goor, Timo van Grinsven, Marcelle Hanselaar, Els ter Horst, Chika Ito, Joke Kaptein, Henja Kerkhof, W-J Kersten, Jeanet Kingma, Peter Koene, Inge Koenen, Kees de Kort, Maartje van der Kruijs, Marjon van Laarhoven, Eva Meijer, Yuriko Miyoshi, Toine Moerbeek, Cisca Poldervaart, Willebrord Ricken, Kathelijne Roosen, Judith Rosema, Marja Scholtens , Saskia Schreven, Geerten Sterk, Lia Stouten, Bianca Tangande, Isa Tenhaeff, Dagmar Tenner, Glenn Thomas, Lies Verdenius, Ans Verdijk, Liesbeth Verhoeven, Mariëlle Videler, Annemarije Vlasblom, Reina de Weijer, Elsbeth Zimmermann, Wim Zurné.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *