De 18e Dordtse Boekenmarkt op zondag 7 juli 2013

Dordt.boekenmarkt-2013

Op 7 juli 2013 is het weer zover en staat de hele binnenstad van Dordrecht in het teken van de Boekenmarkt. Vele duizenden liefhebbers zullen weer kunnen genieten van het snuffelen in het boekenaanbod, uitgestald op zo’n 700 kramen. De echte speurders gaan natuurlijk al vroeg op pad om de grootste drukte voor te zijn.

De Boekenmarkt heeft dit jaar als thema: ‘het Debuut’. Het is de bedoeling dat de standhouders wat extra aandacht aan deze categorie geven.

In het (gratis) boekje dat ook dit jaar weer beschikbaar zal zijn is het hele parcours en de deelnemerslijst te vinden. Op een zestal plaatsen zijn er muziekoptredens.

Debutantenboekenbal - Omdat de Kunstkerk (Museumstraat) gaat verdwijnen is het dit jaar de laatste keer dat bezoekers van de Boekenmarkt kennis kunnen maken met de genomineerden van de Academica Literatuurprijs. Dit afscheid van de Kunstkerk krijgt extra aandacht met een spetterend Debutantenboekenbal op zaterdagavond 6 juli.

 

bm-dordt-1bm-dordt-2

 



One Response to “De 18e Dordtse Boekenmarkt op zondag 7 juli 2013”

  1. Onno de Meer schreef:

    Voor liefhebbers van Militair Historische boeken: Ik zal daar met een aantal interessante boeken over Militaire Historie staan. Onder andere een bijzonder boek over de Frans-Duitse oorlog 1870-1871 uit eind 1800 van M.C.U. Huber.

    Jomini
    Onno de Meer

Leave a Response