16e editie van ‘Boeken rond het Paleis’ op zondag 25 augustus 2013

tilburg-boekenmarkt-2013De 16e editie van Boeken rond het Paleis vindt plaats op zondag 25 augustus 2013.  Deze boekenmarkt, de grootste van Zuid-Nederland met ruim 300 kramen, wordt jaarlijks gehouden in het centrum van Tilburg.

Boekvertalers uit de kast! – Op de boekenmarkt wordt dit jaar aandacht geschonken aan de vertalers. Ze zijn aanwezig: u kunt ze aanspreken, met ze in discussie gaan. Bij de boekvertalerskraam kun je ook kennismaken met Katrien, die enkele misverstanden over het vak aan de kaak stelt, en meespelen met een toepasselijk ‘electro’-spel.

Verder kun je  unieke boekenleggers scoren, en met een donatie aan een goed doel mag je (zolang de voorraad strekt) als tegenprestatie een vertaald boek meenemen! (website van deze boekvertalers)

Stadsdichter – In het Paleis-Raadhuis wordt deze dag Jasper Mikkers officieel als nieuwe stadsdichter van Tilburg geïnstalleerd. Tijdens het gratis toegankelijke programma van 12.00 tot 14.00 uur wordt er gesproken, voorgedragen en gemusiceerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *