Prijzen Beste Rotterdamse Boek 2013 voor fictie en voor het eerst ook non-fictie

Op het Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek zijn zaterdag de winnaars van het Beste Rotterdamse Boek 2013 bekendgemaakt. Alex Boogers won in de categorie fictie en Joris Molenaar in de (nieuwe) categorie non-fictie.

Naast de jury, bestaande uit Dichter des Vaderlands Anne Vegter, auteur Abdelkader Benali, directeur van het Hiphophuis Aruna Vermeulen en bibliotheekdirecteur Gert Staal, kon ook het lezerspubliek stemmen.

beste-rdamse-boek-2013-fictieAlex Boogers, Alle dingen zijn schitterend, uitgeverij Podium [zie bij bol.com]

beste-rdamse-boek-2013-nonfictieJaap Molenaar, Brinkman & van der Vlugt architecten, uitgeverij 010 [zie bij bol.com]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *