W.G. van de Hulstfestival – 30 december 2013 in de binnenstad van Hasselt (OV)

vd-hulst-festival-2014

W.G.  VAN  DE  HULST  FESTIVAL
30 december 2013 | 14.00 – 22.00 uur | binnenstad van Hasselt (OV)

Het WG vd Hulstfestival wordt in 2013 voor de zevende keer georganiseerd in Hasselt. Het Hanzestadje in de Kop van Overijssel is het ideale decor voor een festival rondom de kinderboekenschrijver. Het sfeervolle Hasselt lijkt rechtstreeks te zijn weggelopen uit één van de vele boeken van WG vd Hulst.

Het tweejaarlijks W.G. Van de Hulstfestival bestaat uit een middag- en avondprogramma met literatuur, theater, muziek, beeldende kunst en cultureel erfgoed, dat wordt gebracht op binnenlocaties, in huiskamers en bedrijfsruimtes én op straat in de monumentale binnenstad van Hasselt. De rode draad is: het klassieke jeugdboek en de jaren ’50. Het thema: “Thuis in de winter”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *