‘Ik heb de tijd’ – het Beste Spirituele Boek van 2013

loomans-tijd-2013

Het boek Ik heb de tijd (uitgeverij AnkhHermes) van de Nederlandse auteur Paul Loomans werd gekozen als ‘Het Beste Spirituele Boek van 2013’.

Zondag 9 februari eindigt de Maand van de Spiritualiteit 2014, die als thema Lichter Leven had. Onderdeel van deze maand was de verkiezing van ‘Het Beste Spirituele Boek van 2013’.

Uit de relevante titels die in 2013 uitkwamen koos een vakjury, onder leiding van Trouw-journalist Monic Slingerland, een shortlist van tien titels. Het publiek zorgde vervolgens met hun stemmen voor een top 3 waaruit de vakjury de winnaar koos.

Naast Ik heb de tijd van Paul Loomans bestond de top drie uit: Verslaafd aan denken van Jan Geurtz (uitgeverij Ambo) en De Wereldziel geschreven door Frédéric Lenoir (uitgeverij Ten Have).

logo-spiritualiteitPaul Loomans – Ik heb de tijd

In Ik heb de tijd laat zenmonnik Paul Loomans in zeven stappen zien hoe je vanuit rust het leven kan benaderen. De jury over het winnende boek:

‘We waarderen zijn lichte toon, de praktische toepasbaarheid van zijn aanpak en ook de terughoudende wijze waarop hij zijn eigen spirituele bron, het zenboeddhisme, heeft laten meeklinken in het boek.’ 

 

de boeken zijn o.a. te koop bij bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *