Reading ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Carroll in Kunstkerk in Dordrecht

In de maanden maart en april 2008 vindt in de Kunstkerk te Dordrecht de manifestatie Alice in Wonderland van Lewis Carroll plaats.alice.jpg

Op 29 en 30 maart en 5 en 6 april 2008 wordt een theatrale reading van Alice in Wonderland voorgedragen door ‘De Dordtse Lezers’, begeleid door musicus Peter Marijnissen. Een productie van theatermaker Patricia Filia.
De reading duurt ongeveer twee uur. Na de reading wordt een High tea geserveerd.

Naast de readings zijn er in het kader van dit project meer activiteiten:

– Op 27 maart wordt een lezing gehouden door Alma Huisken, winnares van de Wina Bornprijs voor culinaire journalistiek. In haar lezingen legt ze verbindingen tussen kunst, natuur, geschiedenis, literatuur, tuinen en gastronomie.
– Op 2 april vertelt Evelien Holster Alice in Wonderland aan de kinderen.

De manifestatie wordt op 24 maart geopend met een tentoonstelling van schilderijen op papier van Sarah Yu Zeebroek, geïnspireerd op Alice in Wonderland. Velen zeggen dat haar werk absurd en surrealistisch is. De tentoonstelling is te zien t/m 4 april 2008 op di t/m vr van 13-17u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *