Woordnacht… 10 mei 2014 Rotterdam

 

Op zaterdag 10 mei 2014 komt de stad Rotterdam met een nieuw literair festival, genaamd Woordnacht. Hierbij zullen er in een nacht negentig auteurs op dertig verschillende locaties te vinden zijn.

Op de Literaire As, het gebied dat zich bevindt tussen het Centraal Station en de Westzeedijk, zullen tal van optredens, voordrachten, talkshows, boekpresentaties, lezingen, poetry slams en theater- en kunstperformances te vinden zijn.

Joost Zwagerman, Abdelkader Benali, Manon Uphoff, Jan Brokken, Thomas Rosenboom, Margriet de Moor, Sanneke van Hassel, Ernest van der Kwast, Jana Beranova, Gerbrand Bakker, Auke Hulst, Marco Kamphuis, Jannie Regnerus, Robbert Welagen, Miek Zwamborn en Daniel Dee zijn enkele namen die je tijdens de Woordnacht kunt ontmoeten. Hou voor het hele programma de website in de gaten.

woordnacht-logo-2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *