Geen Daden Maar Woorden Festival – 24 mei 2014 – Den Bosch

gdmw-den-bosch-2014Op zaterdag 24 mei vindt ook dit jaar weer het Geen Daden Maar Woorden Festival in Den Bosch plaats. En ook dit jaar weer in de oude, vertrouwde Verkadefabriek.

Geen Daden Maar Woorden Festival is een multimediaal, avondvullend evenement waarin de letteren centraal staan. Het is een toonaangevend festival voor de hedendaagse literatuur. De combinatie van het gesproken en geschreven woord met disciplines zoals muziek, film, dans en theater maakt Geen Daden Maar Woorden Festival een evenement dat zich op de scheidslijn tussen kunst en uitgaan bevindt.

Het leukste literaire festival van Nederland; op zaterdag 24 mei staat de Verkadefabriek bol van de letteren. We mixen literatuur met onder andere muziek en theater. Met één ticket geniet je van een sfeervolle avond in verschillende zalen en stel je je eigen programma samen.

Dit keer ontvangen we o.a. Adriaan van Dis, Kristien Hemmerechts, Dimitri Verhulst en het Ensor Strijkkwartet, het Scapino Ballet Rotterdam en Marjolijn van Heemstra, Maartje Wortel, Ivo Victoria, Peter Terrin, Jaap Robben en Andy Fierens.

Muzikaal zal er ook genoeg te bewonderen zijn met optredens van Eva De Roovere, Maartje Wortel & Anne Soldaat, Jeroen Kant en Clean Pete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *