‘Boek op de Bank’ – nieuw literair festival in Nijmegen

boek-op-de-bank-2014-poster

Op 5 juni is de eerste editie van Boek op de Bank, een nieuw literair festival in Nijmegen. Op negen bijzondere locaties vinden literaire programma’s plaats, rond negen schrijvers en dichters. In rondes van een half uur schuif je aan bij drie van je favoriete auteurs. Zij gaan in gesprek en lezen voor. Na drie rondes bankhangen kun je literair verantwoord barhangen op de Boek op de Bank-afterparty in Merleyn.

Tickets voor Boek op de Bank kosten 10 euro en welke route je op 5 juni afstruint is helemaal aan jou. Stel via de auteurspagina of de locatiepagina je verlanglijstje samen en bepaal vervolgens je route. De eerste ronde begint om 20u00 en tussen iedere ronde heb je een half uur de tijd om van plek naar plek te gaan. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar in en rond het centrum van Nijmegen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *