Gaat Bibliotheek Eemland het wereldrecord Boekendomino verbeteren?

eemland-combi

Op donderdag 19 juni, de laatste dag van de feestelijke openingsweek van Het Eemhuis in Amersfoort, wordt een poging gedaan het record boekendomino te verbreken!

Het officiële record is nu in handen van de Seattle Public Library, met 2131 boeken. Een aantal Poolse studenten heeft onlangs een nog onofficieel record van meer dan 5000 boeken gevestigd. Om op zeker te spelen gaat de Bibliotheek Eemland voor een boekenrij van zesduizend boeken. Nadat deze boeken allemaal zijn klaargezet, zal de boekenrij om 20.00 uur ’s avonds met beleid omgegooid worden.

eemland-3

Het Eemhuis

Amersfoort heeft met het Eemhuis (Neutelinks Riedijk Architecten) een nieuw markant centrum waarin de bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst, Archief Eemland en kunsthal KAdE zijn ondergebracht. Op 12 juni – de verjaardag van de stad – werd het Eemhuis officieel geopend, gevolgd door een week vol activiteiten, afgesloten door de spannende boekendomino.

eemland-2

video – Book Domino Chain World Record in de Seattle Public Library (2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *