’t Leesbeest – een nieuw antiquariaat in Dordrecht

leesbeest-2014-4De binnenstad van Dordrecht is verrijkt met een nieuw boekwinkeltje. Op een strategische lokatie, tegenover de Bibliotheek, is antiquariaat ’t Leesbeest geopend, met een ruim aanbod van boeken op het gebied van literatuur, kunst, geschiedenis en architectuur.
 
leesbeest-2014-3leesbeest-2014-5leesbeest-2014-6
Eigenaar Harry Zimmerman:

Behalve een passie voor lezen en kunst, droomde ik al jaren over een antiquariaat. Eind vorig jaar kon ik die droom in werkelijkheid omzetten door minder te gaan werken en het vinden van de juiste plek, aan de Groenmarkt in Dordt. Tegenover de bibliotheek en om het hoekje bij het standbeeld van de gebroeders de Witt.

’t Leesbeest, Groenmarkt 72, is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur
en op iedere eerste zondag van de maand tijdens het Kunstrondje Dordt (zie website).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *