Literair actueel festival ‘Mind the Book’ – 5 /8 maart 2015 in Antwerpen

mind-the-book-logo
Cees Nooteboom opent vrijdag 6 maart de vijfde editie van ‘Mind the Book’ in de Singel in Antwerpen.

Het literaire actualiteitsfestival Mind the Book staat van donderdag 5 t/m zondag 8 maart 2015 in de Singel in Antwerpen.

Mind the Book is een internationaal festival voor de geest, georganiseerd door Vooruit Gent en deSingel. Mind the Book vindt jaarlijks afwisselend plaats in Antwerpen en Gent. In 2015 is Antwerpen weer aan zet en kan u bij Mind the Book terecht voor debatten, gesprekken, boekvoorstellingen, lezingen, een boekenbeurs en uiteraard ook Vlaamse én internationale auteurs én een veelvoud aan uiteenlopende thema’s.

Er staat gewoontegetrouw veel non-fictie op het programma, gelinkt aan autoriteiten als Paul De Grauwe, Geert Mak, Joke Hermsen, Naema Tahir en Dirk De Wachter, rond thema’s als ‘Van kapitaal belang’, ‘Vrouw & Strijd’, ‘Rusland nu’, ‘Armoede & Groei’, ‘Vaders & Herinneringen’, ‘Schoon protest’ en ‘Liefde’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *