13e Dordtse Boekenmarkt – 6 juli 2008 – 550 kramen!

dordrecht-bm08.jpg

Op zondag 6 juli 2008 wordt de 13e Dordtse Boekenmarkt gehouden, de op één na grootste boekenmarkt van Nederland. Tegen het decor van de eeuwenoude monumenten en schilderachtige havens van Dordrecht stallen antiquaren uit Nederland en Vlaanderen in 550 kramen hun boeken en prenten uit.

De 13e Dordtse Boekenmarkt biedt zoals elk jaar, naast de enorme hoeveelheid boeken, langs de route extra activiteiten, voor kinderen en volwassenen. De kunsthandels, galeries en antiekzaken verenigd in het Kunstrondje Dordt openen vanaf 12.00 uur hun zaken. De boekenmarkt is van 10.00 tot 17.30 uur.

Extra aandacht is er ditmaal voor het thema Fotografie & Film.
Er is een gratis boekenmarktgidsje beschikbaar met informatie over alle deelnemende antiquaren, de locatie en het activiteitenprogramma, maar ook met artikelen over Dordrecht en de (vroege) fotografie in deze stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *