Film Beyond Sleep (Nooit meer slapen van WFH) opent International Film Festival Rotterdam

beyond-sleeep-poster-1De film Beyond Sleep – gebaseerd op W.F. Hermans’ bestseller Nooit meer slapen – opent op 27 januari 2016 de 45ste editie van International Film Festival Rotterdam. Deze film van Boudewijn Koole beleeft dan zijn wereldpremière.

Beyond Sleep gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hoopt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

Beyond Sleep is Engelstalig en gebaseerd op de bestseller Nooit meer slapen van Willem Frederik Hermans. De film is geregisseerd door Boudewijn Koole.

boek…
‘Nooit meer slapen’ is op dit moment alleen als e-book te koop.
Meer boeken van WFH bij bol.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *