Fotoboek! – evenement voor fotoboekliefhebbers

fotoboek-nutshuis-2016Ontdek de eindeloze mogelijkheden met pioniers op het gebied van fotografie. Vind verdieping binnen je eigen fotografieproject in gesprek met een van de experts of kom gewoon door het grote assortiment aan boeken bladeren.

Op zondag 14 februari 2016 is de vierde editie van het evenement Fotoboek! in Het Nutshuis, Den Haag.

Een dag voor professionals en liefhebbers van het fotoboek. Het programma is gevuld met een lezing, interview, film, brainstorm, speeddates met experts en vooral veel boeken.

Fotoboekenmarkt

In de Bankhal van Het Nutshuis vind je tijdens Fotoboek! een uitgebreide en zeer diverse boekenmarkt: van antiquarisch en tweedehands tot onafhankelijke uitgeverijen en in eigen beheer uitgebracht werk. Op de boekenmarkt staan o.a.: Eriskay Connection, The American Book Center, photoQ, HetFotoAtelier en het Nederlands Fotomuseum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *