Feest der Letteren voor het eerst in Den Haag

letterenfeest-2015

Het jaarlijkse literair signeerevenement Feest der Letteren van de Bijenkorf ditmaal voor het eerst in Den Haag.

De Bijenkorf in Den Haag bestaat in maart negentig jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt op zaterdag 5 maart het festival gehouden in het warenhuis aan de Grote Marktstraat. In totaal zijn dan negentien schrijvers aanwezig om hun boeken te signeren, waaronder Alexander Münninghoff, Hugo Borst, P.F. Thomése, Connie Palmen, Arie Boomsma en Jan Siebelink.

Tijdens het evenement dragen verschillende auteurs voor in het trappenhuis van het warenhuis. Lucky Fonz III verzorgt de presentatie en zal tussendoor enkele nummers spelen. Frénk van der Linden interviewt vijf van de schrijvers.

Bijenkorf Den Haag
Zaterdag 5 maart 2016 van 15.00 – 17.00 uur

impressie Feest der Letteren 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *