‘Tilburg Penshow’ – za 27 sept. 2008 Verzamelaarsdag vulpenliefhebbers –

tilburg11.jpg

In het Scryption, het museum voor schriftelijke communicatie in Tilburg, vindt dit jaar voor de twintigste maal de internationaal gewaardeerde Tilburg Penshow plaats. Vulpenliefhebbers en verzamelaars uit de hele wereld ontmoeten elkaar in het museum dat in november ook haar twintig jarig jubileum viert.

Tijdens de Tilburg Penshow kunnen liefhebbers en verzamelaars hun hart ophalen aan de vele bijzondere exemplaren van dit klassieke schrijfinstrument. Verzamelaars uit binnen- en buitenland tonen de mooiste vulpennen uit eigen collectie.
U kunt uw verzameling pennen tonen maar u kunt de vulpennen ook ruilen, kopen en verkopen.

Niet alleen voor de doorgewinterde verzamelaar is deze dag interessant. Ook voor liefhebbers die op zoek zijn naar een bijzondere pen of nieuwsgierig zijn naar wat anderen verzamelen is de jaarlijkse Penshow een bijzondere belevenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *