Week van de Klassieken – 15 t/m 25 april 2009

Voor de tweede maal worden de boeken van klassieke auteurs extra onder de aandacht gebracht tijden de promotie-10-daagse ‘Week van de Klassieken’, van woensdag 15 t/m zaterdag 25 april 2009.

klassieken2009.jpgUitgeverij Athenaeum nam in 2008 het initiatief voor de eerste Week van de Klassieken. Voor deze tweede Week van de Klassieken wordt samengewerkt met uitgeverij Ambo.

Naast de uitgeverijen zullen ook het Allard Pierson Museum in Amsterdam, het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, Museum het Valkhof in Nijmegen, en Tresoar in Leeuwarden een bijdrage leveren aan de Week van de Klassieken.

Geschenkboekje
Piet Gerbrandy schreef dit jaar speciaal voor de Week van de Klassieken het geschenkboekje De marteling van het genot. Bij aankoop van een van de actietitels krijgt u dit boekje cadeau.
Piet Gerbrandy zal optreden als ambassadeur van de Week van de Klassieken: hij zal lezingen geven in het hele land en zal veelvuldig optreden in de media om de klassieken onder de aandacht te brengen.

  • Op de website staat een agenda van de activiteiten die in het kader van de Week van de Klassieken worden georganiseerd.

(Boekendingen over eerste Week van de Klassieken in 2008)



Leave a Response