Manuscripta 2009 – boekenseizoen weer feestelijk van start op 6/7 september

manuscripta-2009-1.jpg

Voor de derde maal is er weer ‘Manuscripta’, als feestelijke opening van het boekenseizoen. Manuscripta vindt dit jaar plaats op zondag 6 en maandag 7 september 2009.

Meer dan honderd Nederlandse uitgevers presenteren op Manuscripta de nieuwe titels van het komende seizoen. U kunt genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen, bijzondere buitenacts en nog veel meer.

Een videoverslag van Manuscripta 2008, gemaakt door Uitgeverij Nw Amsterdam.

Kaarten zijn nu al te koop
De maandag is gereserveerd voor de boekenvakkers en de pers, maar op zondag zijn alle boekenliefhebbers welkom. Vanaf nu is het al mogelijk om via de website van Manuscripta toegangskaarten te bestellen à 10 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *