(T) Van “Dubbelspel” zijn blijkbaar nog exemplaren over…

12 december 2006 > … want op het weblog “Lettergoesting” is het volgende te lezen:

Wie op het einde van januari De Nachten in Antwerpen bezoekt, krijgt een gratis exemplaar van Dubbelspel van Frank Martinus Arion. Doet deze titel een belletje rinkelen? Inderdaad, want het door Komrij bewierrookte boek werd reeds ter gelegenheid van Nederland leest op 750.000 gratis exemplaren verspreid. Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren schenkt de bezoekers van De Nachten nog een extra 5.000 exemplaren.

NB > De Nachten is een literair festival op 26/27 januari 2007 in Antwerpen waarover op de betreffende website te lezen is:

Het festival De Nachten bestaat 12 jaar. In het ware leven is dit het startpunt om baldadig te puberen. Ook op het podium gaan we de schaamte voorbij: veel nieuwe projecten, een vuurwerk van literaire erotica, verhitte discussies, piepjong talent, oude rotten. Naast muziek en literatuur komt er een uitgebreid luik film en video en voor het eerst een afdeling games. Noteer uw wachtwoorden om naar het volgende level te gaan: Lost Love & Lust, Ex Drummer, Remco Campert, betere Belgen.



Leave a Response