Apple ‘iPad’ gelanceerd – een multi-touch e-reader met vele extra’s

ipad.jpg

Dit nieuwe device – de Apple iPad – is vanavond gepresenteerd. Een schitterend apparaat van 19 x 24 cm met aanraakscherm, met slechts één knop, voor aan en uit.

Veel van de functies die ook op de iPhone zijn te vinden, maar door het grotere scherm veel aantrekkelijker in het gebruik. Internet, email, video kijken, spelletjes en de talloze toepassingen uit de ‘app-store’.
In het gevecht om de digitale lezers, ofwel de grote concurrentieslag met Amazon, gaat Apple een bookshop inrichten, waar net als met de muziek in iTunes, tegen vaste prijzen boeken kunnen worden gekocht.

iBooks

The iBooks app is a great, new way to read and buy books. Just download the app for free from the App Store, and you’ll be able to buy everything from classics to bestsellers from the built-in iBookstore. Once you’ve bought a book, it’s displayed on your Bookshelf. To read it, all you have to do is tap on it and it opens up. The high-resolution, LED-backlit screen displays everything in sharp, rich, color, so it’s very easy to read, even in low light.

Nog 60 dagen wachten, dan kan dit apparaat worden gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *