(T) Eindejaars-Boekenopruiming Boekenkeldertje in Nootdorp

20 december 2006 > Nootdorp – Het Boekenkeldertje ruimt op! Zaterdag 30 december. Van 10.00 – 16.00 uur. Dorpsstraat 17, Nootdorp. Mooie boeken al vanaf 50 eurocent! Altijd weer de moeite waard. Opbrengst: Leger des Heils. Dat mag u niet missen! De traditionele eindejaarsopruiming. U vindt altijd een boek dat de moeite waard is. Voor jong en oud. Lekker lezend het nieuwe jaar in. Het Boekenkeldertje in de benedenverdieping van Galerie Nootdorp steunt al jaren het jeugdopvanghuis Vliet & Burgh in Voorburg van het Leger des Heils. Een ander doel dat gesteund wordt, is de Nootdorpse stichting Arin die zich inzet voor jonge studenten in Indonesië.

Het Boekenkeldertje doet niet aan inkoop. Mensen brengen hun bruikbare boeken voor het goede doel, vandaar dat de boeken tegen zeer aantrekkelijke lage prijzen verkocht worden. Jong en oud vinden er altijd iets van hun gading. Ook een idee om voor spreekbeurten en werkstukken eens naar mooie plaatjesboeken te komen kijken. En de oudere lezers vinden er uiteraard altijd een spannend, romantisch, ontroerend al dan niet literair boek. U bent er van harte welkom. Lekker snuffelen op de rand van het oude en nieuw jaar tussen stapels tweedehands boeken.
(gelezen bij Telstar – lokaal nieuws) – Een prijzenswaardig initiatief!! – Dus als u in buurt bent…



2 Responses to “(T) Eindejaars-Boekenopruiming Boekenkeldertje in Nootdorp”

  1. wijnand schreef:

    Beste mensen,

    Dank dat u aandacht besteedde aan eindejaarsopruiming van het Boekenkeldertje tbv het Leger des Heils.
    Jammer dat u de datum verkeerd plaatste, het was gistern 29 december. Ik hoop dat er doorheen gekeken is.
    Goede wensen, mooie site,
    wijnand

  2. boekendingen schreef:

    Beste Wijnand, de datum was in 2006 heus correct en verder las ik in 2008 dat het Boekenkeldertje er na tien jaar mee ging stoppen (http://www.telstar-online.nl/nieuws/actueel/boekenmarkt-in-nootdorpse-dorpsstraat/2/3586). Dus???

Leave a Response