Vanaf maart 2010 is de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag zeven dagen per week open

kb1.jpg

Goed nieuws voor bezoekers van de KB. Vanaf maart 2010 is de bibliotheek ook op zondag open voor bezoekers.

Om dit te vieren houdt de KB een aantal leuke acties voor haar klanten. Op zondagen in maart en in april kunnen KB-jaarpashouders een introducé meenemen naar de bibliotheek; als de introducé vervolgens een jaarpas aanvraagt, krijgen beiden een heerlijke warme drank naar keuze aangeboden bij Australian, gevestigd in ons gebouw. Bovendien maakt iedere nieuwe jaarpashouder die zich in maart en april inschrijft, kans op een e-reader van Sony!

De nieuwe openingstijden zijn:
Maandag en vrijdag: 10.00 – 18.00
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag en zondag: 10.00 – 16.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *