Vernieuwde website van het Letterkundig Museum gelanceerd

nwe-website-lm.jpg

Vandaag is de vernieuwde website van het Letterkundig Museum online gezet. Een enorme verbetering ten opzichte van de zeer gedateerde vorige versie.

Een origineel idee is dat op de homepage in de header, meestal de plaats voor een statische foto, video’s afgespeeld kunnen worden op de volle breedte van de pagina. Een aantal details (links) werken nog niet goed, maar het geheel is veelbelovend.

Tegelijk is nu ook het nieuwe logo en huisstijl zichtbaar geworden. Voor de nieuwe ‘interactieve communicatiestrategie’ is het Rotterdamse buro IN10 ingehuurd.

De opening van het verbouwde en uitgebreide museum op 4 maart is alleen voor genodigden toegankelijk, maar vanaf 5 maart kunnen we het Pantheon en de Nationale Schrijversgalerij gaan aanschouwen.

De eerste wisseltentoonstelling Paraat met pen en penseel, over leven en werk van Charlotte Mutsaers, is vanaf 2 april 2010 te zien.

Ook de website van het Kinderboekenmuseum is vernieuwd en ziet er spannend uit. Aan de werking van de site wordt op dit moment nog gesleuteld, dus mijn kritische opmerkingen heb ik weer verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *