TS•Tijdschrift voor tijdschriftstudies wordt voortgezet in digitale vorm

ts-logo.jpgTS•Tijdschrift voor tijdschriftstudies publiceert artikelen die betrekking hebben op Nederlands tijdschriftonderzoek. Het fungeert tevens  als contactorgaan van de leden van de Projectgroep Tijdschriftstudies.

De projectgroep organiseert ook regelmatig bijeenkomsten en symposia waar de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek aan de orde komen.

Het onlangs verschenen 26e nummer is het laatste dat in druk verschijnt. De redactie van TS heeft besloten met ingang van 2010 een digitaal tijdschrift te gaan maken dat vrij toegankelijk zal zijn via www.tijdschriftstudies.nl.

Voor onze abonnees en andere geïnteresseerden die het prettig vinden om de artikelen uit TS ook op papier te kunnen lezen, zal na afloop van iedere jaargang een verzamelbundel worden gedrukt. Deze zal te bestellen zijn via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *