Superman nu verkocht voor 1,5 miljoen dollar

action-comic-nr1.jpg30 maart 2010 – Comic connect, het Amerikaanse veilinghuis waar nog maar kort geleden de verbazngwekkenden prijs van 1 miljoen dollar werd betaald voor de eerste uitgave met de held Superman (zie eerder bericht), heeft nu het volgende te melden:

The saga continues. And once again, Superman has bested Batman as the world’s most valuable comic book.

ComicConnect.com, one of the industry’s leading online auction/consignment sites, has sold the #1 highest-rated copy of the world’s #1 comic book—Action Comics #1, which marks Superman’s 1938 debut—for a whopping $1,500,000.

This follows on the heels of last month’s unprecedented sale of the first ever million dollar comic, another rare copy of Action Comics #1, also sold by ComicConnect.com. Shortly thereafter, a copy of the first Batman comic book, Detective Comics #27, sold for $1,075,000—perhaps boosted by Superman’s record-breaking sale.

– Precies een jaar geleden, op 13 maart 2009, schreef ik het bericht dat ‘Action Comic nr 1’ op een internetveiling het ongelooflijke bedrag van 317.200 dollar had opgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *