Uitgeverij Aspekt viert 15-jarig bestaan met tentoonstelling schilderende schrijvers

In 1995 verscheen de eerste aanbiedingsbrochure van de eind 1994 door Dr. Perry Pierik (1965) opgerichte uitgeverij Aspekt. De uitgeverij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een algemene uitgeverij die een kleine 150 titels per jaar publiceert.

uitnodiging-aspekt-2010.jpgTer gelegenheid van het 15 jarig bestaan van uitgeverij Aspekt in Soesterberg is er een bijzondere tentoonstelling in Slot Zeist, met werk van schilderende schrijvers.

In slot Zeist kan men de zeer aparte schilderijen zien van auteur Perry Pierik. De met bladgoud en edelsteen gecollageerde werken van schrijfster Ine Veen en ook schilderwerk van auteurs Lennaart Allan, Willem L. Meijer en Diederik Kraaijpoel.

De tentoonstelling loopt van 7 mei tot 18 juni en vindt plaats in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist

Boekpresentatie
De opening op 7 mei 2010 om 17.30 uur (u bent welkom), begint met de boekpresentatie van Het geheime leven, het nieuwste boek van uitgevers Perry Pierik en Wim Huyser. Het boek beschrijft het wel en wee van twee uitgevers die elkaar dagelijks alle wederwaardigheden mailen. Van problemen met vervelende auteurs tot en met aangebrandde kippendijtjes die op de het gasstel staan te verpieteren. Een ‘smeuiige en onthullende briefwisseling’.

Bij de presentatie in 2008 van het eerste boek met briefwisseling tussen hen, ‘De inkt van Arcadia’, toonde Perry Pierik voor het eerst zijn schilderijen, in Galerie De Compagnie in Dordrecht.



One Response to “Uitgeverij Aspekt viert 15-jarig bestaan met tentoonstelling schilderende schrijvers”

  1. Vraag Waar staat uitgeverij Aspekt op de Manuscripta zodat ik Van Esfahan tot Efese(auteur Nanny de Vries) alvast even kan tonen?

Leave a Response