UK Independent Booksellers Week 2010

independent-uk-2010.jpg

Welcome to Independent Booksellers Week 2010!

We are proud to bring you IBW for 2010, its third year. This year we aim to build on the success of the last two years, and to have more booksellers and more events than ever before. Here on our official website, we have all the information readers and booksellers need to make the most of IBW 2010 – the celebration of independent book shops.

Independent bookshops bij de Guardian

In de ‘donkere tijden’ voor de zelfstandige boekhandelaar is elke vorm van promotie welkom. Een aardige bijdrage hieraan wordt geleverd door het Book Blog van de Guardian, die lezers oproept foto’s van hun favoriete bookshop te sturen, die vervolgens worden verzameld op een interactieve landkaart.

Overigens was de Guardian al eerder begonnen met een soort database van independent bookshops, die gevuld wordt met bijdragen van van lezers. A database of independent bookshops compiled by bookworms for bookworms.

bookshops-rachelh.jpg

London’s independent bookshops (as seen in Londonist) – bekijk deze foto’s als slideshow – een verzameling van 130 foto’s, bijeengebracht door RachelH op Flickr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *