Boekhandel in Eersel alweer exclusief met superboek…

eersel-04.jpgIn het plaatsje Eersel in de buurt van Eindhoven zit boekhandel De Boekenlegger. Een gezellige winkel die steeds meer bekendheid krijgt als verkoper van grote, exclusieve boekprojecten.

Naast de diverse Artists’ Editions van Taschen – ARAKI, de Japanse fotograaf – AFRICA van Leni Riefenstahl – G.O.A.T, The Greatest of All Time, a tribute to Muhammed Ali – Peter Beard, presenteert Christ van den Acker ook prachtige facsimileherdrukken uit Zwitserland. Zoals de Lindisfarm Gospels en Les Belles Heures De Duc De Berry van de gebroeders van Limburg.

eersel-02.jpgGOLF
Recent heeft hij de exclusieve verkooprechten voor Zuid-Nederland gekregen voor een boek over golterreinen. Het heet “Golf, a tribute” en bevat 256 pagina’s. Daarop staan 156 foto’s van de 26 fraaiste golfbanen van Europa, uitgezocht door profgolfer Severiano Ballesteros. De foto’s in het boek zijn gemaakt door Kurt Deruyter, die daar ruim acht maanden over gedaan heeft.
Opengeslagen heeft het boek een afmeting van 1,40 meter breed en 60cm hoog.

Van het enorm grote boek zijn 3000 exemplaren over de hele wereld te koop en kost in de goedkoopste editie zo’n € 4400,=. Een speciaal ontworpen tafel om het boek op te leggen wordt bijgeleverd.

Dit boek heeft trouwen een eigen website waarin gepoogd wordt het exclusieve karakter van het boek te weerspiegelen.

(update 24 mei 2011 – alle niet meer werkende links verwijderd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *