Boekenmarkt in het Onderwijsmuseum – 30 okt 2010

onderwijsmuseum.jpg
Kom naar de boekenbeurs in het onderwijsmuseum op 30 oktober 2010. Duizenden afgeschreven boeken en tijdschriften zijn te koop voor 1, 2 of 3 euro. Enkele kostbare boeken zijn wat duurder.

Het Nationaal Onderwijsmuseum in Rotterdam heeft in de afgelopen jaren veel boeken over onderwijs ontvangen. Omdat de verhuizing naar een nieuw depot aanstaande is, heeft het onderwijsmuseum haar collectie opgeschoond. Boeken die dubbel zijn of niet in de collectie passen, worden afgestoten. Deze boeken worden verkocht op een boekenmarkt die op 30 oktober wordt gehouden.

Naast de verkoop van deze schoolboeken wil het museum op deze dag ook antiquariaten de mogelijkheid geven hun aanbod te verkopen. Iedereen die geïnteresseerd is in boeken over onderwijs of schoolboekjes is dan ook van harte welkom op zaterdag 30 oktober 2010 om 13.00 uur in het Nationaal Onderwijsmuseum.

  • Schoolmuseum > boekenmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *