De ‘Beurs van Kleine Uitgevers’ – op zo 5 dec 2010 in Paradiso Amsterdam

beurs-paradiso-2010.jpg
Hij komt er weer aan, die gezellige, drukbezochte, Beurs van Kleine Uitgevers. Circa 120 uitgevers uit het Nederlandse taalgebied presenteren hun nieuwe en oude titels op het gebied van literatuur, non-fictie en beeldende kunst in de grote en kleine zaal van Paradiso. Met in de kelderfoyer vanaf 15.00 uur een literair programma.

Uitgevers zijn onder andere Duizend & Een, Valiz, ADZ, Diederick van Kleef, Huis Clos, De Zingende Zaag, Bosbespers, Ravensbergpers, Parthenon, Barabinsk, Gooibergpers, Ekstreem, De Weideblik, Douane, Spleen, Titi Zaadnoordijk, De Buitenkant, De Bantammer, Editerio Tia Libro, Pegasus, Hoenderbossche Verzen, Serena Libri, Ser J.L.Prop, Pels & Kemper, Druksel, Ergo pers, Uitgeverij 69, Tortuca, C.J.Aarts, Alauda Publications, Boekie Woekie, Coracle, Snood, Edition Wasser im Turm, Demodokos, S&S Publishers, Lino Pers, Book Perfect, Sherpa, Van Gruting, Atalanta, Stichting De Roos, Sylfaen, De Republiek, Plantage, Pampiere Werelt, Uitgeverij P, Vereniging van Nederlandse Handboekbinderijen, Ijzer, Plaizier, Reservaat, Timmer Art Book, De Straat, Gagarin, Moosmedia, Adana, Carbolineum Pers, Norman Bates, Bas Lubberhuizen, Abraxas, Black Olive Press, Editions Saint Jacques, Sjolsea, Europese Kunstunie, De Grafiekuitgeverij,Kelderuitgeverij, Statenhofpers, Knust, Edition Kapa, AFdH, Black Bird Print, Monnier, Parresia, Lies Verdenius en Kunst & Macht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *