De W.G. van de Hulst Boekenmarkt tijdens ‘Kerst in de vesting’ in Elburg op 11 dec 2010

elburg-2010.jpg
Boekenwurmen, liefhebbers van oude boeken en andere snuffelaars komen op zaterdag 11 december aan hun trekken op de antiquarische boekenmarkt in de Bloemstraat. Uit heel Nederland komen de antiquaren naar Elburg om hun mooiste boeken tentoon te stellen en eventueel te verkopen.

Oude schoolboekjes van deze meesterverteller W.G. van de Hulst. Wie kent ze niet: Ouwe Bram, Het weggetje in het koren, Het kerstfeest van twee domme zusjes, Fik, Inde Soete Suikerbol, etc. Bent nog op zoek naar dat ene boekje welke u vroeger kreeg op de zondagschool, de 1e druk van Peerke of Rozemarijntje? Maar ook oude schoolplaten en vele andere oude schoolboekjes.

De W.G. van de Hulst boekenmarkt staat opgesteld op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur in de kerkzaal, Bloemstraat 18 in Elburg Vesting.

– Deze boekenmarkt vindt plaats tijdens het evenement Kerst in de Vesting, op vrijdag 10 december van 16.00 tot 22.00 uur en zaterdag 11 december van 12.00 tot 21.00 uur. Meer informatie over dit sfeervolle en gezellige evenement vindt u op www.kerstindevesting.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *