Online signeersessies met Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Ronald Giphart bij Selexyz

selexyz-signeren.jpg

Boekhandelsketen selexyz organiseert als eerste boekhandel ter wereld online signeersessies met bekende Nederlandse schrijvers. Via selexyz.nl kunnen boekenliefhebbers overal ter wereld een persoonlijke boeksignering krijgen van de auteurs Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Ronald Giphart.

selexyz-logo.jpgOp woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 december 2010 signeren Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Ronald Giphart vanuit de selexyz winkels in Amsterdam en Utrecht. Iedereen kan vanachter zijn of haar computer, waar ook ter wereld, verzoeken om een persoonlijke boodschap, waarna het boek bij de lezer thuis wordt bezorgd.

De populaire thrillerauteurs Saskia Noort en Simone van der Vlugt signeren vanuit selexyz scheltema in Amsterdam en schrijver Ronald Giphart vanuit selexyz broese in Utrecht. Bijzonder aan de actie is dat de schrijvers weliswaar in de winkels aanwezig zijn, maar exclusief signeren voor lezers die via internet deelnemen aan de signeersessies.

“Wij blijven geloven in de kracht van het persoonlijk contact, zowel tussen boekhandel en boekliefhebber als tussen lezer en schrijver. We merken echter dat dit tegenwoordig ook via internet kan, want ook een online signering is persoonlijk, zoals een e-book ook een echt boek is”, zegt Angélique Wouters, chief digital officer van selexyz.

  • zie de ‘signeerpagina’ bij Selexyz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *