‘De Russen Komen Eraan!’ – op 26 febr. 2011 in theater ’t Kapelletje in Rotterdam

nadorst-russen-2011.jpg

‘De Russen Komen Eraan!’ wordt op zaterdagavond 26 februari vanaf 19.00 in theater ’t Kapelletje in Rotterdam gehouden. Het is een avond met Russische literatuur, Nederlandse vertalers en Russische (volks)muziek. Het programma is in het Nederlands. Deze avond is bedoeld voor hen die van een hoogstaande, culturele avond houden, voor hen die graag naar literatuur en muziek luisteren en voor hen die graag meer te weten komen over Russische literatuur en muziek. De avond wordt georganiseerd door Stichting Nadorst.

Maak kennis met een lokaal initiatief van jonge Rotterdamse kunstenaars die hun stichting omschrijven als

Stichting Nadorst is een grass-root stichting voor en door schrijvers & kunstenaars, gericht op kleinschalige, literaire, kunstzinnige en multidisciplinaire projecten. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zo is vooral in Rotterdam en, in mindere mate, in Utrecht actief.
De statutaire doelstelling van de stichting is het bevorderen van (producties op het gebied van) de kunst en letteren. Nadorst initieert en organiseert hiertoe eigen activiteiten en geeft eigen uitgaven uit. Nadorst is artist and friends. De kunst die wordt gepromoot en/of uitgegeven behoort vaak tot de marge maar is artistiek van belang. Nadorst heeft een traditie van multidisciplinaire activiteiten. Stichting Nadorst is geen geldverstrekkend fonds
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *