Man Cries Over Library Closing in Philadelphia …

YouTube voorvertoningsafbeelding

Stond vandaag in The Huffington Post – “een toonaangevende nieuwsbron met 25 miljoen unieke bezoekers per maand”.

>> Maar dit videootje stond al in november 2008 op YouTube. Lekker actueel…

The Huffington Post was deze week groot nieuws door de fusie met AOL.

Uit een bericht in Trouw:

“Twee Amerikaanse mediagiganten hebben besloten samen de concurrentie aan te gaan met de grootmachten Google en Yahoo. Het digitale mediabedrijf America Online (AOL) kocht zondagnacht voor 315 miljoen dollar The Huffington Post, n van de grootste online succesnummers van de afgelopen jaren.

Topvrouw Arianna Huffington begon The Huffington Post in 2005 als links georinteerde weblog. Binnen zes jaar wist de site uit te groeien tot een toonaangevende nieuwsbron met 25 miljoen unieke bezoekers per maand.”

lees verder bij Trouw, artikel 7 febr. 2011

-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>