(T) de Boekenkrant – ook gratis…

29 januari 2007 > Weer een nieuwe promotionele activiteit van de immer actieve Uphill Battle. Een gratis boekenkrant.

logo-uphill_battle.jpgDe eerste uitgave van de Boekenkrant ligt vanaf maandag 29 januari 2007 bij de zelfstandige boekhandels. De Boekenkrant belicht recent verschenen of gezien de actualiteit relevante titels, van literatuur tot en met non-fictie.

De krant is bestemd voor een breed lezerspubliek en wordt aangeboden door 275 boekhandelaren in Nederland. Ook vindt distributie plaats via theaters en grand-cafés. De Boekenkrant is gedrukt en verspreid in een oplage van 100.000 exemplaren. Het is de ambitie om de Boekenkrant maandelijks te doen verschijnen.

De Boekenkrant kent een scheiding van redactie en commercie. Dit is van belang om een zo onafhankelijk mogelijke boekselectie te kunnen maken. De eerste uitgave van de Boekenkrant biedt onder meer een achtergrondartikel naar aanleiding van de heruitgave van de werken van Hella S. Haasse, en een artikel gewijd aan de populariteit van historische jeugdromans. Via de website www.boekenkrant.com kunnen lezers reageren. De website zal uitgroeien tot een interactief podium over boeken. Uitgevers en andere partijen zijn uitgenodigd in de Boekenkrant te adverteren.

De Boekenkrant is een initiatief van Uphill Battle boekpromotie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *