Mooiste Boekomslag van 2011 is geworden: ‘Congo’ van David van Reybrouck

mooiste-boekomslag-2011-congo.jpg

Boekverkopers hebben de cover van het boek Congo van David van Reybrouck uitgeroepen tot Het Mooiste Boekomslag van 2011. Het ontwerp is van Studio Jan de Boer en de prachtige foto van Stephan Vanfleteren.

Boekblad en Stichting De Best Verzorgde Boeken organiseerden voor de tiende keer de verkiezing van het Mooiste Boekomslag. Een jury van boekverkopers maakte een voorselectie, waarop boekverkopers hun stem konden uitbrengen (zie eerder bericht BD).

reybrouck-congo-20101.jpg

Winnaar van de AKO Literatuurprijs 2010

Winnaar Libris Geschiedenis Prijs 2010

Winnaar van de Jan Greshoff-prijs 2010

[bol.com]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *