Grote boekenmarkt in Haarlem – zo 26 juni 2011

Op zondag 26 juni 2011 ligt de binnenstad van Haarlem weer vol met boeken. Ongeveer 200 kramen met antiquaren uit geheel Nederland die een grote collectie aan interessante en bijzondere boeken presenteren. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis, verzamelobjecten als Strips, Verkadealbums, Schoolplaten, enz.

Via een programmaboekje kunnen de boekenliefhebbers op een duidelijke plattegrond alle straten en boekenstands in Centrum Haarlem goed vinden. Veel boekensnuffelaars kunnen op deze boekenmarkt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel iets te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam. Het is zeer de moeite waard om vanaf 9.30 uur een kijkje te gaan nemen op deze exclusieve Grote Haarlemse boekenmarkt op Grote Markt, Zijlstraat en Grote Houtstraat. Niet voor niets opteert Haarlem, na Deventer en Dordrecht, met Tilburg naar de rangschikking ‘3e grootste boekenmarkt’ van Nederland.

  • website organisator kollektorsitem

Dit jaar zelfs een promofilmpje….



3 Responses to “Grote boekenmarkt in Haarlem – zo 26 juni 2011”

  1. Perkamentus schreef:

    Ben voor de tweede keer geweest. Het blijft voor de lekkerbek een maar matige markt. Veel modern, pockets (dozenwerk), kinderboeken, strips etc. Weinig tot niets wat niet al via internet goedkoper te krijgen is.

  2. boekendingen schreef:

    Dan maar naar Dordrecht, volgende week.
    https://www.boekendingen.nl/wp-nieuws/?p=6498
    Of maar gewoon naar de Lange Voorhout.
    http://www.westonline.nl/nieuws/haagse-boekenmarkt-goudmijn-voor-verzamelaars

  3. Perkamentus schreef:

    Misschien ga ik naar Dordrecht (waar ik nooit eerder op de boekenmarkt ben geweest). In ieder geval staan daar meer kramen. Kwalitatief goed zijn de Amsterdamse boekenmarkt op het Spui en de zomerboekenmarkten georganiseerd door De Kan, maar ook de jaarlijkse BOB en PTA beurs zijn natuurlijk erg goed.

Leave a Response