Bomvol – online magazine van Bol.com

bomvol1.jpgInternetwinkel Bol.com heeft een magazine op internet gelanceerd onder de titel Bomvol. Het tijdschrift verschijnt alleen op internet en bevat informatie over de producten die Bol verkoopt zoals boeken, DVD’s, CD’s games en elektronica.

De omvang is 24 ‘spreads’ die voorzien zijn van verrassingen zoals muziekjes, aanklikbare video’s, demo’s van spelletjes, enzovoorts. Het ziet er gelikt uit, een soort moderne, interactieve versie van de oude ‘boekenclubmagazines’. Producten kunnen ook gelijk besteld worden.

Voor de boekenliefhebber heeft het helaas weinig te bieden. Een pagina met enkele ‘humor-boekjes’ en 2 verhaaltjes van mensen en hun zoektocht naar een bepaald boek. Dan is er toch meer plezier te beleven aan het Boekwinkeltjes Magazine (op dit moment nummer 3 online).

Het is de bedoeling dat het magazine om de twee maanden zal verschijnen. Bomvol.com wordt gemaakt door met Readershouse/Hearst, uitgever van gesponsorde magazines als Carros, Nautique, EnFrance, en verschillende online producties.



Leave a Response