Remco Campert op ‘Nederland Leest’ promotietour

Over een maand gaat de grote Nederland Leest Campagne weer van start. Vanaf 21 oktober zal de zestiger jaren hit van Remco Campert, Het leven is vurrukkulluk, door de openbare bibliotheken gratis aan hun leden worden verstrekt. Een gebonden ‘luxe editie’ is dan ook in de boekhandel verkrijgbaar voor € 10,00.

Tijdens Nederland Leest 2011 gaat de 82-jarige schrijver op tournee door het land. Remco Campert geeft, met Philip Freriks en Ronald Giphart, een viertal optredens in het land. Jan Mulder en Annejet van der Zijl zijn elk een keer te gast.
Het theaterprogramma bestaat onder meer uit een quiz, een verkiezing van de mooiste Panda, een ode van Ronald Giphart en natuurlijk is de meester zelf aan het woord.

Speeldata
Op 21 oktober is Remco Campert in Theater De Stoep (Spijkenisse) met Philip Freriks en Jan Mulder, 5 november in Bibliotheek Groningen en 13 november in Het Leidse Volkshuis (Leiden) met Freriks en Ronald Giphart en 15 november in Vrijhof Cultuurcentrum (Enschede) met Freriks en Annejet van der Zijl.

Afsluiting in Klup Vurrukkulluk
Nederland Leest wordt donderdagavond 17 november feestelijk afgesloten in de voor één avond in Klup Vurrukkulluk omgedoopte People’s Place aan de rand van het Vondelpark. Campert wordt deze avond in het zonnetje gezet door Bart Chabot, Jules Deelder, Ronald Giphart, Benjamin Herman, Kees van Kooten, Jan Mulder, Hagar Peeters e.a.

Datum: donderdag 17 november 2011 van 21.00 – 00.00
Locatie: People’s Place / Klup Vurrukkulluk, Stadhouderskade 6, 1054 ES Amsterdam
ticket € 15,00 bestellen



Leave a Response