Fotoboek ‘Boekhandels in beeld’

boekh_inbeeld.jpgDe Nederlandse Boekverkopersbond (NBb) viert dit jaar haar honderdjarig bestaan. Een van de activiteiten is het uitbrengen van het fotoboek ‘Boekhandels in beeld’. Met de vijftig winkels uit heel Nederland die in Boekhandels in beeld zijn opgenomen, laat de boekverkopersbond de grote diversiteit aan boekwinkels zien.

Boekhandels in beeld toont kleurige, over twee pagina’s aflopende foto’s van vijftig Nederlandse boekhandels die de laatste jaren vernieuwd zijn. De foto’s zijn van Hannie van Herk, de tekst is geschreven door Ingmar Heytze

Boekhandels in beeld verschijnt in een oplage van 2500 exemplaren en is vanaf vrijdag te bestellen via de boekhandel voor 24,95 euro. (ISBN: 978-90-72374-09-7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *